Alihankinta-messut 21.-23.9.2021

Alihankinta-messut saapuvat taas syksyllä Tampereelle. Messut järjestetään 21.-23.9.2021 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Näiden kolmen päivän aikana kävijät pääsevät tutustumaan metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuteen, teollisuuden ICT-ratkaisuihin sekä näiden alojen suunnitteluun ja konsultointiin.

Alihankinta Open House Tampere

MACHINERYN KONEAREENALLA ON MYÖS MESSUJEN AIKANA AVOIMET OVET!

Tule tutustumaan esillä oleviin koneisiin ja nauttimaan maukasta aamupalaa Koneareenalle ennen pitkää päivää messuilla. Näin pystyt välttämään myös ikävät ruuhkat ja parkkimaksut. Auton voi jättää Koneareenan parkkipaikalle, sillä kuljetamme koko päivän ajan ihmisiä Messukeskukselle ja takaisin.

Messuilla esillä oleva kone:

MebaSwing 260 DG-Hs puoliautomaattinen vannesaha metallille. Lue lisää tästä! 

MebaEco 335 DG puoliautomaattinen vannesaha metallille. Lue lisää tästä! 

Sisäänpääsy Alihankinta-messuille

Alihankinta-messuille on maksuton sisäänpääsy rekisteröityneille. Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostiisi vahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta. Huomioithan, että tänä vuonna päiväkohtaista kävijämäärää on terveysturvallisuussyistä rajoitettu ja rekisteröitymislinkit ovat päiväkohtaisia. Rekisteröidythän sille päivälle, jolloin aiot messuille osallistua.

Rekisteröidy kävijäksi tästä!

Avoimissa ovissa esillä olevat koneet:

Hyundai-Wia

Vuodesta 1976 lähtien Hyundai Wia on kehittänyt sekä valmistanut tuotteita auto-, metalli-, rakennus- sekä turvallisuusteollisuuteen. Hyundai Wia:lta löytyy täyssarja erilaisia metallintyöstökoneita (avarruskoneet, sorvit, koneistuskeskukset, karusellisorvit), jotka käyttävät hyödyntävät viimeisintä teknologiaa.

Hyundai-Wia SE2200LMSA on kompakti CNC-sorvi. Hyödyntäen viimeisintä teknologiaa maksimoi kone tuottavuutensa, kuitenkin pitäen kiinni tarkkuudesta. Konetta ohjataan Fanuc 0iPlus-ohjauksella + Smart Guide, 15 ” näytöllä. Suurin sorvattava halkaisija on 300 mm ja sorvauspituus 529 mm.

Hyundai-Wia KF4600II on pystykarainen koneistuskeskus Fanuc 0F Plus -ohjauksella. Koneessa on korkean suorituskyvyn lineaarirullajohtee, jotka parantavat tarkkuutta ja koneistustehoa.

Hyundai-Wia KF5600 on pystykarainen koneistuskeskus, joka valmistajan yhtenä uusimpana tulokkaana tarjoaa erityisen tukevaa ja tarkempaa koneistusta. Suoraveto- tai Built-in karat, lineaarirullajohteet ja rungon lisääntynyt tukevuus parantavat koneen tehokkuutta.

MicroStep

MicroStep MG-sarjan koneet on suunniteltu kestämään pitkään teollisessa käytössä ja ne täyttävät korkeimmat tarkkuus-, suorituskyky- ja helppokäyttöisyys vaatimukset-
Laadukas leikkaus hienosädeplasmavirtalähteillä, erinomainen liikedynamiikka, tehokas ja käyttäjäystävällinen PC-pohjainen CNC-ohjausjärjestelmä iMSNC®. Ohjaus on liitettävissä ulkopuolisiin ERP ja CRM järjestelmiin helposti.

Esillä oleva kone on MicroStep MG sarjan monipuolinen plasmaleikkauskone ja siinä on:
- Viisteleikkauspää Rotator Infinitive
- Automaattinen viistepään kalibrointi asema ACTG
- Poraus-, kierteitys- ja senkkauspää automaattisella työkalunvaihdolla
- Putkileikkaus asema CH500
- 3D putkileikkausohjelma mCAM

Swift-Cut

Swift-Cut Pro Series 3000 WT plasmaleikkauskone sopii erinomaisesti konepajoihin, terästuotteiden valmistajille, opetuskäyttöön, suunnittelu- ja protovalmistukseen ym. metallin leikkaukseen max 25mm. Neljä huippuluokan CNC-leikkauspöytä mallia. Helppokäyttöisten ohjelmistojen ansiosta Swift-Cut Pro -tuoteperhe tarjoaa nopeaa tarkkuusleikkausta alhaisin kustannuksin. Helppokäyttöinen, nopeasti opittava ja selkeä käyttö. Käyttöopastus, etätuki ja huolto Suomessa tai suoraan tehtaalta.

Cidan

Cidan F 32 kanttikone on nopea, käyttäjäystävällinen, luotettava ja siltä onnistuu jopa 3200 mm taivutusleveys. Malli on varusteltu erityisen vahvalla alapalkilla ja puristuspalkilla. Puristuspalkin avautuma 150 mm mahdollistaa hyvin joustavan työskentelyn. Taivutuspalkin työkalun saa kolmena eri leveytenä ja vaihtaminen onnistuu hyvinkin yksinkertaisesti. Kompakti ja vahva puristuspalkki tekee työstä helppoa ja nopeuttaa prosessia, kun puristuspalkki ja taivutuspalkki toimivat yhtä aikaa.

Cidan Rapido 32 levyleikkuri on voimakas giljotiinileikkuri, joka on tehty kovaan työhön, leikkaamaan ongelmitta jopa 3200 mm työstöleveydellä. Leikkuri pystyy tekemään 37 leikkausta minuutissa jopa 2,5 mm materiaaliin eikä terävälystä tarvitse muuttaa. Materiaalin hukka on myös minimoitu, koska levynpidin on sijoitettu vain 30 mm päähän leikkuulinjasta. Koneen melutaso on alhainen ja se kuluttaa hyvin vähän energiaa.

Jouanel

Esiteltäviä koneita on useampia. Lisää tietoa tulossa myöhemmin.

Ermaksan

Ermaksan Powerbend Falcon 3100x200 hydraulinen särmäyspuristin. Ermaksanin koneita on toimitettu suomeen jo satoja kappaleita.  Kone on rakennettu kunnollisista eurooppalaisten valmistajien osista, vakiona mm. Hoerbigerin hydrauliikka ja Siemensin sähköt. Koneen taivutusleveys on 3100 mm ja taivutusteho 220 t.

Ermaksan HVR 3100x6 levyleikkuri on ERtouch -ohjaus. CNC-leikkureissa on vakiona terävälyksen ja leikkuukulman automaattinen säätö. Lisävarusteina mallissa on mm. pneumaattinen takakannatin, levynpitimet, takavasteet ja CNC-ohjaukset.

Davi

Davi MCA2020 on 4-telainen, hydraulinen levymankeli joka soveltuu levyille s=10-15 mm asti. MCA sarjan kone on nopea, helppokäyttöinen ja tarkka. Taivutusohjelma lasketaan automaattisesti  ja suoran osuuden pituus on markkinoiden lyhin. MCA koneella voidaan tehdä sylinteri vaippa yhdellä kierrolla valmiiksi asti. Käyttäjän tarvitsee vain puristaa alatela kiinni ja suorittaa taivutus, kun esim. 3-telaisessa koneessa tulee telojen asemaa muuttaa koko ajan taivutuksen aikana.

Davin uusi ohjausjärjestelmä on juuri julkaistu. Lue lisää täältä!

Safan Darley

Safan E-Brake 130-3100 särmäyspuristimen tarkkuus ja nopeus ovat omalla tasollaan. SafanDarley on servosärmäyspuristimien maailman johtava valmistaja, joka on valmistanut täysin servokäyttöisiä särmäyspuristimia jo yli 25 vuotta. CNC-ohjaus on Safanin omaa kehitystä ja toimii siten koneen kanssa yhteen täysin saumattomasti sekä tarjoaa ominaisuuksia, joihin muut eivät pysty.

Safan E-Brake särmäyspuristin

Safan B-Shear levyleikkurit ovat hybriditekniikan koneita ja siten tarkkuus ja tehokkuus ovat aivan omassa luokassaan. Tarkkuuden takaa johderatkaisu, jota muilla ei ole tarjota. Helppokäyttöinen nopea kosketusnäytöllinen Safan TS150 CNC-Ohjaus. Ohjauksesta takavasteen asema, levynkannattimen toiminta, terävälys ja leikkuukulma.

Beka-Mak

Beka-Mak BMS 230 DG: Lue lisää tästä!

Beka-Mak BMSY 230 DGH: Lue lisää tästä! 

Beka-Mak BMS 270 DG: Lue lisää tästä! 

Beka-Mak BMSY 270 DG: Lue lisää tästä!

Meba

MebaSwing 260 DG-HSS: Lue lisää tästä! 

Geka

Esiteltäviä koneita on useampia. Lisää tietoa tulossa myöhemmin.

Kampanjatuotteet

Myynti

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Kari Raivonen

Myynti - Lastuavat

0408400062

kari.raivonen@machinery.fi

Jukka Ilonen

Myynti - Lastuavat

0447640304

jukka.ilonen@machinery.fi

Katri Manninen

Myynti - Sahaus

0440999604

katri.manninen@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Herkko Raivonen

Myynti - Lastuavat

0445336768

herkko.raivonen@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot