Open House 25.9.-27.9. Tampereen KoneareenallaJo tutuksi tulleeseen tapaan Tampereen Koneareena avaa ovensa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettävien Alihankintamessujen aikaan 25.9.-27.9. Alihankintamessut ovat vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa Suomen teollisuuden kärkiyritykset saman katon alle kolmen päivän ajaksi. Vuosittain tapahtumassa on noin 20 000 kävijää.

Machineryn Tampereen toimipiste on jo useampana vuotena peräkkäin avannut ovensa kaikille halukkaille. Tämä vuosi ei ole poikkeus muiden joukossa vaan ovet ovat auki kaikkina kolmena päivänä klo 8-16.00. Aamuvirkuille on tarjolla aamiaista klo 9-11.00 ja Alihankintamessuille halajavat pääsevät halutessaan henkilökuntamme kyydillä messuareenalle.

Hyundai Wia KF5600C Koneistuskeskus

Koneareenalla on tänä vuonna nähtävillä ennätysmäärä uusia lastuavan työstön Hyundai Wia koneita. Esillä on niin koneistuskeskuksia kuin monitoimisorvejakin.

Ermaksan Power Bend Pro särmäyspuristin

 

 

 

Lisäksi esittelemme Ermaksanin levykonetarjontaa. Esillä muun muassa Power Bend Pro särmäyspuristin, HGS 3100x6 levyleikkuri ja EKV-6 kulmintakone.

 

 

 

Alati muuttuva käytettyjen koneiden tarjontamme on myös nähtävillä niin koneareenalla kuin uudessa viereisessä hallissakin.

Open House on oiva tilaisuus päästä tutustumaan työstökoneosastomme koko tuoterepertuaariin: kaikki myyjämme ovat paikalla kaikkien kolmen päivän ajan ja osa esillä olevista koneista on mahdollista nähdä myös käynnissä. Mahdollisuus on myös tavata meidän yhden ykköstoimittajan Hyundai Wia:n edustaja. Open House on tilaisuus kaikille sopia konekaupoista erityisin kampanjahinnoin.

Ilmoita tulostasi aamupalalle etukäteen tästä tai vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua suoraan yhdelle myyjistämme.

Nähdään viikolla 39 !

 

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä
Kari Pirttilä

Toimialajohtaja
0400510736
kari.pirttila@machinery.fi

Kari Raivonen

Aluemyyntipäällikkö - Lastuavat
Pohjois- ja Länsi-Suomi
0408400062
kari.raivonen@machinery.fi

Jani Huurne

Aluemyyntipäällikkö - Lastuavat, paineilma
Itä-Suomi ja Viro
0401924255
jani.huurne@machinery.fi

Jarmo Viitala

Aluemyyntipäällikkö - Levytyö
Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomi
0400740267
jarmo.viitala@machinery.fi

Jukka Ilonen

Aluemyyntipäällikkö - Lastuavat
Uusimaa ja Häme
0447640304
jukka.ilonen@machinery.fi

Sami Vornanen

Aluemyyntipäällikkö - Levytyö
Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Häme
0447634416
sami.vornanen@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot