PERUUNTUNUT JA SIIRTYY I Olemme jälleen mukana Konepaja 2020 messuilla 17.3-19.3.

MESSUT TÄLTÄ ERÄÄ PERUTTU JA SIIRTYY


Nyt maaliskuussa kannattaa suunnata Tampereen messu- ja urheilukeskukseen, kun on jälleen, nyt kolmatta kertaa, aika Konepaja messujen! Konepaja messut ovat joka toinen vuosi järjestettävä metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma, jonka tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, leikkaus, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut. Tapahtuma veti edellisen kerran vuonna 2018 paikalle noin 6500 messukävijää, joista lähes 100% oli tyytyväinen tapahtumaan. Messut kasaavat saman katon alle yli 100 konetta ja laitetta, joten nähtävää riittää useammaksikin päiväksi.

Meidät löydät osastolta E251

Olemme sijoittuneet tuttuun tapaan paikalle E251 eli, jos vierailit osastollamme vuonna 2018, löydät sinne helposti nytkin! Ja jos et käynyt, ei huolta suuntaa katseesi vain ylöspäin ja etsi Machineryn logo näköpiiriisi tai vaihtoehtoisesti nappaa messukartta käteesi ja suunnista sen avulla oikeaan suuntaan.

Kaikki työstöön - Lastusta Levyyn

Tänä vuonna keskitymme osastollamme tuomaan esille, Mitä kaikkea Machinerystä saa! Meiltä saat kaiken työstöön: lastusta - levyyn, uudesta koneesta - käytettyyn, pienestä - suureen ja raskaaseen työstöön sekä huollosta myyntiin ja oheispalveluihin, kuten esimerkiksi jyrsinpäähuolto-, kalibrointi- ja varaosapalvelut. Haluamme taata asiakkaidemme huolettomuuden sekä varmistaa, että meiltä saa kaiken saman katon alta. Olemme viime vuosina kasvattaneet tuoterepertuaariamme muun muassa saha- ja levykonepuolella. Tämä on tuonut joukkoomme uusia asiantuntijoita ja osaamista. Näiden seikkojen vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän niin koneiden kuin myös neuvojenkin muodossa.

Tuomme messuille näytille muutamat herkkupalat konetarjoomastamme: Muun muassa uusia edustuksiamme, kuten SafanDarley sekä MicroStep levykonepuolelta sekä monille varmaan jo viime vuodelta tuttu Hanwha ja Meba lastuavan työstön puolelta. Lisäksi nähtävillä koneistuskeskuksiin sekä sorveihin keskittyneen Hyundai-Wian koneita sekä ruotsalaisen Cidanin kone levyntyöstöön. Koneiden lisäksi paikalla meidän koko metallintyöstökoneiden myyntitiimimme, varaosamyyjiä sekä huollon ammattilaisia. Kannattaa siis suunnata osastollemme kuulemaan viimeisimmät vinkit työstöön, huoltoon ja hankintoihin!

Aloita messupäiväsi oikealla jalalla - aamiainen tarjolla päivittäin klo 9-12

Koneiden, laitteiden sekä asiantuntijuutemme lisäksi haluamme taata kaikille mahdollisimman mukavan messupäivän aloituksen joka päivä. Näin ollen tarjolla maittava aamiainen klo 9-12 välisenä aikana.

Nähdään Konepaja messuilla! Jos haluat varmistaa tapaamisen juuri sinulle tutun myyjän kanssa, ota yhteyttä jo nyt. Näitä messuja et halua jättää välistä.

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä
Jukka Ilonen

Aluemyyntipäällikkö - Lastuavat
Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, Pirkanmaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme
0447640304
jukka.ilonen@machinery.fi

Katri Manninen

Tuotepäällikkö
Sahaus
0440999604
katri.manninen@machinery.fi

Kari Raivonen

Aluemyyntipäällikkö - Lastuavat
Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi
0408400062
kari.raivonen@machinery.fi

Petri Halme

Aluemyyntipäällikkö - Levytyö
Varsinais-Suomi, Uusimaa, Kymenlaakso, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Etelä-Karjala
0405515666
petri.halme@machinery.fi

Sami Vornanen

Aluemyyntipäällikkö - Levytyö
Satakunta, Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi
0447634416
sami.vornanen@machinery.fi

Kari Pirttilä

Kehitysjohtaja, Myynti raskas koneistus
0400510736
kari.pirttila@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot