K&K Karnevaalit tulevat jälleen!

Vietämme jälleen jo liki perinteeksi muodostuneita Kone&Korjaamo Karnevaaleja eli tuttavallisemmin K&K Karnevaaleja toukokuun 10.päivä klo 10-15 Vantaan toimipisteessämme osoitteessa Ansatie 5, 01740 Vantaa.

Mukana menossa on Machineryn koko tuote- ja palvelurepertuaari. Luvassa siis nähtävää ja koettavaa jokaiselle, karnevaalihenkeä unohtamatta!

Samaan aikaan karnevaalien kanssa järjestämme kaksi asiantuntijaseminaaria:

Lue lisää seminaareista ja ilmoittaudu mukaan alla olevien linkkien kautta:

VARAVOIMA-SEMINAARI

MARINE-SEMINAARI

Nähtävillä Protolab Oy:n Misu!

Karnevaalien kunniaksi Protolab Oy esittelee suunnittelemansa ja valmistamansa panssariajoneuvon Misun! Vauhtihirmu Misu saa voimansa Allisonin vaihteistosta ja Cummins 6,7 moottorista. Ajoneuvo on vain aniharvoin näytillä, joten vain jo se on syy saapua paikalle karnevaaleihin.

Machineryn voimantuotto esittäytyy koko laajuudessaan

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua moottoreiden koko Stage V kirjoon, QSM11 merigeneraattoriin sekä Allison vaihteistoihin! Parhaan käsityksen valikoiman laajuudesta saat tulemalla katsomaan itse paikan päälle.

Kesä tulee ja niin myös Machineryn rakennusosaston kesäuutuudet sekä vanhat tutut rakentamiseen!

Laitamme lisäksi esille käytettyjä dieselkäyttöisiä saksilavoja valmiina nopeaan toimitukseen!

Nyt rakentamisen uutuutena esittelemme Dexter nivelpuominosmen!

Lisäksi esillä kesää ajatellen muun muassa laajasti erilaisia Amo-telineitä, Grindex pumppuja, Elbjörnin sähkökeskuksia ja olosuhdekalustoa sekä Swepac täryjä ja vibroja.

Uutuutena tärypuolelta esittelemme akkukäyttöisen maatäryn F50B!

Mukana menossa myös SDMO työmaageneraattorit, Skyjack nostimet ja Uplift henkilönostimet.

Lisäksi uutuutena esillä Alulift akkutoiminen nouseva rakennustaso vaivattomaan rakentamiseen yläilmoissa!

Metallintyöstön puolelta esillä muun muassa tehtaan edustajan voimin uutta ohutlevyn työstöön tarkoitettua konevalikoimaa Jouanelilta sekä ratkaisuja sahaukseen!
Tuomme Karnevaaleille läpileikkauksen ranskalaisen konevalmistajan Jouanelin tuotteista mutkikkaammasta rainalinjasta helppokäyttöisiin käsityökaluihin. Tehtaan edustaja on paikalla koko päivän ajan ja jokainen kone on käyttövalmiina tositoimiin.

Meiltä saat nyt kaiken sahaukseen!
Vuoden vaihteessa valikoimamme myös sahauspuolella kasvoi ja nyt saat meiltä kaiken sahaukseen! Sahauksen tuotepäällikkömme Katri Manninen on paikan päällä tapahtumassa ja vinkkejä saat niin isompien kuin pienempienkin sahojen käyttöön sekä valikoimaan! Tutustu etukäteen siirtyneeseen valikoimaan.


Asiantuntijamme ovat paikalla koko päivän auttamassa sinua niin laite- kuin varaosa- sekä huoltohankinnoissakin!

 

 

 

 

 

 

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä