Haussa voimantuoton huoltopalvelumyyjä

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt

VOIMANTUOTON HUOLTOPALVELUMYYJÄÄ

Tehtäväsi on toimia itsenäisenä kiertävänä kenttämyyjänä, jonka toimialueena on koko Suomi. Myyt Machineryn voimantuoton huoltopalveluita: koneistuspalvelut sekä moottorihuolto ja edustamiemme päämiesten varaosia. Olet osa Machinery voimantuoton tiimiä, jonka tuki sekä opastus on aina tarvittaessa käytössäsi. Raportoit suoraan varaosien ja huollon työnjohdolle. Toivomme, että sinulla on kokemusta dieselmoottoreista sekä huoltopalveluista entuudestaan. Tehtävä on liikkuva, joten kokemus kenttämyynnistä katsotaan eduksi. Työ pitää hyvin vähän sisällään oloa Vantaan toimipisteessämme. Autoedusta voidaan keskustella erikseen.

Tuotteina sinulla on voimantuoton tunnetut merkit: Cummins, Kubota sekä Fleetguard. Tehtävänäsi on myydä koneistuspalvelua kokonaisvaltaisesti sekä omanaan että osana huoltopalveluita. Teet aktiivisesti asiakaskäyntejä sekä hankit ennakkoluulottomasti uusia asiakkuuksia. Tämän lisäksi huolehdit jo olemassa olevista sopimushuoltokumppaneista. Sopimushuoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Työ pitää sisällään tarjousten itsenäistä tekemistä (peruskunnostukset, huollot, varaosat), joten sujuva tietokoneen käyttö ja suomen- sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Vaihtomoottoritarjousten tekemisessä apunasi on hinnoittelutyökalu.

Machinery:ssä sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinua uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi. Machinery on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä polkupyöräetu. Lisäksi yhtiöllä on Vierumäellä lomaosake, jota on mahdollista vuokrata edullisesti.

Tehtävän palkkausmalli on osittain provisioperusteinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltojohtaja Henry Mäkelä arkisin klo 15 jälkeen, puh. 044 7829829 tai henry.makela@machinery.fi.

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2023. Palkkaamme huoltopalvelumyyjän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: rekrytointi@machinery.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15 jälkeen

Henry Mäkelä Machinery
Henry Mäkelä

Palvelupäällikkö

0201630476

henry.makela@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
Vaihteistohuolto Allison
| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Voimantuotto

Haussa voimantuoton huoltopalvelumyyjä

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Amak Oy:lle käyttöönotettiin kuluvana vuonna Hyundai-Wia SE2200LM sorvi sekä MebaPro 260 AP vannesaha rullaratoineen

Lue lisää

konetoimitukset