Haussa voimantuoton huoltopalvelumyyjä

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt

VOIMANTUOTON HUOLTOPALVELUMYYJÄÄ

Tehtäväsi on toimia itsenäisenä kiertävänä kenttämyyjänä, jonka toimialueena on koko Suomi. Myyt Machineryn voimantuoton huoltopalveluita: koneistuspalvelut sekä moottorihuolto ja varaosat. Olet osa Machinery voimantuoton tiimiä, jonka tuki sekä opastus on aina tarvittaessa käytössäsi. Raportoit suoraan varaosien ja huollon työnjohdolle. Toivomme, että sinulla on kokemusta dieselmoottoreista sekä huoltopalveluista entuudestaan. Tehtävä on liikkuva, joten kokemus kenttämyynnistä katsotaan eduksi. Työ pitää hyvin vähän sisällään oloa Vantaan toimipisteessämme. Autoedusta voidaan keskustella erikseen.

Tuotteina sinulla on voimantuoton tunnetut merkit: Cummins, Kubota sekä Fleetguard. Tehtävänäsi on myydä koneistuspalvelua kokonaisvaltaisesti sekä omanaan että osana huoltopalveluita. Teet aktiivisesti asiakaskäyntejä sekä hankit ennakkoluulottomasti uusia asiakkuuksia. Tämän lisäksi huolehdit jo olemassa olevista sopimushuoltokumppaneista. Sopimushuoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Työ pitää sisällään tarjousten itsenäistä tekemistä (peruskunnostukset, huollot, varaosat), joten sujuva tietokoneen käyttö ja suomen- sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Vaihtomoottoritarjousten tekemisessä apunasi on hinnoittelutyökalu.

Machineryssa sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinua uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi. Machinery on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä polkupyöräetu. Lisäksi yhtiöllä on Vierumäellä lomaosake, jota on mahdollista vuokrata edullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henry Mäkelä arkisin klo 15 jälkeen, puh. 044 7829829 tai henry.makela@machinery.fi.

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.9.2022. Palkkaamme huoltopalvelumyyjän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: rekrytointi@machinery.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15 jälkeen

Henry Mäkelä Machinery
Henry Mäkelä

Palvelupäällikkö

0201630525

henry.makela@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
SafanDarley levyleikkuri
| Levyleikkurit

Metallituote Aro-Koivisto Oy korvasi vanhan koneensa SafanDarleyn B-Shear levyleikkurilla

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoimahuollon asentaja
| Rekrytointi

Haussa varavoimahuollon asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Konepaja Timeka Oy:lle tuplana uusia koneita!

Lue lisää

konetoimitukset