Haussa varavoimahuollon asentaja Vantaan toimipisteeseemme!

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt Vantaan toimipisteeseemme

VARAVOIMAHUOLLON ASENTAJAA

Varavoimahuollon asentajana toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on huoltaa ja korjata asiakkaidemme dieselgeneraattoreita ja -moottoreita. Edellytämme sähköalan ammatillista peruskoulutusta sekä generaattoritekniikan ja ohjauslogiikoiden ymmärrystä. Työssäsi pääset korjaamaan ja huoltamaan myös varavoimakoneiden dieselmoottoreita, joten dieseltekniikan tuntemus on sinulle eduksi. Dieseltekniikan asiantuntijaorganisaationa pystymme tarjoamaan sinulle vahvan tuen ja perehdytyksen tähän.

Työ sisältää kentällä ja asiakkaiden luona tapahtuvia vuosihuoltoja sekä generaattorin ohjauslaitteiden ja -moottoreiden vikakorjauksia. Tehtävässäsi suoritat myös varavoimajärjestelmien testauksia ja koeajoja sekä uusien järjestelmien varusteluja ja käyttöönottotarkastuksia.

Käytössäsi on täysin varusteltu huoltoauto, jonka ajamiseen riittää B-ajokortti.

Machineryssa sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinut uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi. Machinery on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä polkupyöräetu. Lisäksi yhtiöllä on Vierumäellä lomaosake, jota on mahdollista vuokrata edullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Henry Mäkelä arkisin klo 13-16 puh. 044 7829829 tai henry.makela@machinery.fi.

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme asentajan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: rekrytointi@machinery.fi.

Myynti

Henry Mäkelä Machinery
Henry Mäkelä

Palvelupäällikkö

0201630525

henry.makela@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
Taitaja2022
| Metallintyöstökoneet

Machinery mukana tukemassa tulevaisuuden taitajia – Taitaja 2022

Lue lisää

Metallintyöstö

työntekijäesittely
| Rekrytointi

Työntekijäesittelyssä Anton Jokisalo

Lue lisää

Työntekijäesittelyt

| Särmäyspuristimet

Steelcomp Oy ottaa tuotantoon jo viidennen SafanDarleyn särmäyspuristimen

Lue lisää

konetoimitukset