Haussa varavoimahuollon asentaja

Varavoimahuollon asentaja

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt Vantaan toimipisteeseemme

VARAVOIMAHUOLLON ASENTAJAA

 

Varavoimahuollon asentajana toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on huoltaa ja korjata asiakkaidemme dieselgeneraattoreita ja -moottoreita. Edellytämme kone- tai sähkötekniikan ammatillista koulutusta sekä varavoimajärjestelmien perustuntemusta. Työssäsi pääset korjaamaan ja huoltamaan varavoimakoneiden dieselmoottoreita, joten kokemus dieseltekniikasta auttaa sinua menestymään työtehtävässäsi. Dieseltekniikan ja varavoimajärjestelmien asiantuntijaorganisaationa pystymme tarjoamaan sinulle vahvan tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Työtehtävät ovat monipuolisia, sisältäen kentällä ja asiakkaiden luona tapahtuvia vuosihuoltoja sekä korjauksia. Tehtävässäsi suoritat myös varavoimajärjestelmien testauksia ja koeajoja sekä uusien järjestelmien varusteluja ja käyttöönottotarkastuksia. Tehtävien luonteen takia sinulla tulee olla hyvä matkustusvalmius Suomessa. Pääsääntöisesti työkeikoilta ehtii kuitenkin yöksi kotiin. Käytössäsi sinulla on huoltoauto, jonka ajamiseen riittää B-ajokortti.

Arvostamme reipasta työotetta sekä oppimishalua ja toivomme, että etsit vakaata ja pitkää työsuhdetta, joka mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi. Toivomme, että olet työssäsi asiakaspalveluhenkinen,  huolellinen ja pyrit korkeaan laatuun.

Machinery Oy on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä polkupyöräetu. Lisäksi yhtiöllä on Vierumäellä lomaosake, jota on mahdollista vuokrata edullisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa varavoimahuollon työnjohtaja Janne Sevälä arkisin klo 12-15 puh. 020 163 0408 tai janne.sevala@machinery.fi

 

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme asentajan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: rekrytointi@machinery.fi – Kuitenkin viimeistään 24.10.2022.

 

Vaihteistohuolto Allison
| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Voimantuotto

Haussa voimantuoton huoltopalvelumyyjä

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Amak Oy:lle käyttöönotettiin kuluvana vuonna Hyundai-Wia SE2200LM sorvi sekä MebaPro 260 AP vannesaha rullaratoineen

Lue lisää

konetoimitukset