Haussa varaosapäällikkö

Machinery Oy

Machinery on yli satavuotisen historian omaava kotimainen yritys, joka myy, markkinoi, asentaa sekä korjaa ja huoltaa erilaisia koneita ja teknisiä tarvikkeita. Yritys on osa Boreo-konsernia, joka on listattu Helsingin pörssissä. Suurin vahvuutemme on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja pystymme huolehtimaan toimittamistamme koneista ja laitteista koko niiden elinkaaren ajan.

 

Haemme nyt voimantuotannon liiketoimintaan varaosapäällikköä

Yksi avaintehtävistäsi on huolehtia varaosaliiketoiminnan johtamisesta ja kannattavasta kasvusta.

Varaosapäällikkönä vastaat toimittajasuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä, asiakassuhteista, varaston optimoinnista ja varastonkierron nopeudesta sekä 4 hengen varaosatiimin johtamisesta. Olet työssäsi tottunut käyttämään IT-ohjelmia, ja työskentely ERP:n kanssa on sinulle luonteva osa työpäivää. Esihenkilönä olet kannustava ja johdat tiimiä omalla esimerkilläsi. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Machineryn huolto-organisaation kanssa ja tuet heitä työssään oikea-aikaisilla varaosatoimituksilla.

 

Tehtävän vaatimukset, sisältö ja odotukset

Tehtävä vaatii tarvittavaa tuotetuntemusta dieselmoottoreista, vaihteistoista, dieselgeneraattoreista ja dieselkompressoreista. Suurin osa, jopa 90 %, varaosamyynnin liikevaihdosta tulee dieselmoottoreista (Cummins ja Kubota), joten niiden tuntemus on tärkeintä. Muita edustamiamme merkkejä ovat esimerkiksi Allison automaattivaihteistot, Kohler-SDMO dieselgeneraattorit ja Doosan dieselkompressorit.

Tiimin jäsenenä olet sosiaalinen ja tartut asioihin oma-aloitteisesti. Etsit jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaa etkä pelkää tuoda ideoitasi esille. Kielitaitovaatimuksena on hyvän suomen lisäksi sujuva englanti. Ruotsin kielen osaamisesta on tehtävässä hyötyä asiakassuhteiden hoidossa ruotsinkieliselle alueelle. Odotamme sinulta näyttöä ja osaamista vastaavista tehtävistä sekä esihenkilötyöstä. Arvostamme lisäksi aikaisempaa työkokemusta asiakkuuksien hoitamisesta sekä teknisestä myynnistä.

Työ pitää sisällään matkustamista asiakkaiden luokse, joten edellytämme matkustusvalmiutta kotimaassa.

 

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtävän hyvin johdetussa yrityksessä. Olemme panostaneet myös urakehitysmah-dollisuuksiin, arvostamme osaamista ja haluamme tukea työntekijöidemme tavoitteiden saavuttamista. Machineryn sekä emoyhtiö BOREOn piirin kautta saattaa avautua myös uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Palkkaus: Tavoitepalkka on välillä 3700 €-4400 €, joka sisältää vapaan autoedun (verotusarvo max 750 €/kk).

 

Rekrytointia hoitaa ATA-Henkilöstöpalvelut, joka hoitaa alkuvaiheen hakijakarsinnan ja haastattelut. Toiselle kierroksella valittavat hakijat etenevät haastatteluun Machinerylle Vantaalle, jonka jälkeen Machineryn johtoryhmä tekee lopulliset valinnat. Tehtävään valittu henkilö solmii työsopimuksen suoraan Machineryn kanssa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Haku on avoinna 2.8.2023-24.8.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi, 050 570 4082 493 4600, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi, tai toimitusjohtaja Harri Apell 044 2750700, harri.apell@ammattitaitoa.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.8.

 

HNR-konepaja
| Sahat

HNR-Konepajalle asennettiin Meba PRO 300A vannesaha tehostamaan tuotantoa

Lue lisää

konetoimitukset

Machinery Rally Experience 2023
| Metallintyöstökoneet

Machineryn Rally Experience -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa

Lue lisää

Lastuavat koneet

|

RPI Oy:lle toimitettu CIDAN Rapido -levyleikkuri

Lue lisää

konetoimitukset