Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Machinery etsii mekaanikko-työnjohtajaa!

Machineryssä myymme, asennamme, korjaamme ja huollamme erilaisia koneita ja laitteita sekä teknisiä tarvikkeita. Toimitamme työvälineitä metallintyöstöön ja rakentamiseen sekä varavoimalaitteita ja moottoreita erilaisiin tarpeisiin. Olemme tuoneet Cummins-moottoreita maahan jo 60 vuoden ajan. Pitkäaikainen kokemuksemme ja korkealaatuiset tuotteemme mahdollistavat meille asiakkaidemme tarpeiden täyttämisen eri toimialoilla.

Machinery on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla.

Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilta teollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilta, sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella.

Etsimme Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon mekaanikko-työnjohtajaa, nykyisen työnjohtajan siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin.

Millaista työ on?

Tehtävänäsi on huoltaa ja korjata asiakkaiden konekalustoa, erityisesti raskaan maansiirtokaluston Cummins -moottoreita. Vastaat yksikkösi resurssisuunnittelusta ja työvarauksista sekä varmistat resurssien tehokkaan käytön. Suoritat tavoiteasetannan ja seurannan, sekä vastaat päivittäisjohtamisesta. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme suuntaan.

Työtehtäviisi kuuluvat myös työprosessien ja valmistumisasteen seuranta. Olet vastuussa asiakaspalvelusta sekä teknisestä tuesta. Lisäksi huolehdit työmyynnin toteutumisesta ja kehittämisestä sekä laskutuksen toteutumisesta annetussa tavoiteajassa. Työturvallisuus on kaiken toiminnan keskiössä.

Millaista tekijää etsimme?

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta raskaan maansiirtokaluston huolto- ja korjaustöistä. Toivomme, että sinulta löytyisi myös jo hieman menestyksekästä esihenkilökokemusta.

Olet kyvykäs työskentelemään sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Esihenkilönä olet lähestyttävä, mutta jämäkkä. Osaat huomioida ihmiset yksilöinä ja kehittää oman tiimisi työskentelyä. Mekaanikko-työnjohtajalta toivomme kykyä systemaattiseen työhön sekä halua kehittää omaa osaamista Machineryn korkeiden laatuvaatimusten mukaisiksi. Olennaista on hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukyky sekä yrittäjämäinen asenne työntekoon. Työn luonteen vuoksi B- tai C-ajokortti on vaatimuksena hakijalle.

Suurin osa ohjeista ja muista käytettävistä moottorien kirjallisista materiaaleista ovat englanninkielisiä, joten englannin kielen riittävä hallinta on edellytyksenä tehtävään. Soveltuva toisen asteen koulutus, esimerkiksi ajoneuvo- tai raskaan kaluston mekaanikko on toivottavaa, mutta voit kuitenkin olla hankkinut osaamisesi myös muuta kautta. Arvostamme voimassa olevia lupakortteja (mm. hätäensiapu-, työturvallisuus- ja tulityökortit), mutta tarvittaessa puuttuvia kortteja voi suorittaa ennen työn aloitusta.

Katsomme eduksi ruotsin kielitaidon sekä hyvät IT-taidot. Eduksesi on myös kaikki aikaisempi moottoritekniikan tuntemus. Nämä eivät kuitenkaan ole vaatimuksia työlle.

Mitä tarjoamme?

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävän suunniteltu aloitus on kesäkuun aikana. Töitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin. Valittu henkilö työllistyy suoraan Machineryn palkkalistoille.

Palkkataso tehtävässä tulee asettumaan 3800€ – 4200 €/kk välille, lopulliseen palkkaan vaikuttaa aiempi osaamisesi ja kokemuksesi. Osa työkeikoista voi tapahtua lähialueilla, jolloin maksamme asianmukaiset kulukorvaukset, kuten päivärahat.

Tehtävään saat kattavan, kahden viikon perehdytysjakson nykyiseltä työntekijältämme ennen hänen siirtymistä uuteen rooliinsa.

Machinery tarjoaa työntekijöille henkilöstöetuina muun muassa kattavan työterveyshuollon, lounas- ja liikuntaedut sekä työsuhdepolkupyörän. Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä hyvin johdetussa yrityksessä, huumorintajuisessa työporukassa. Olemme panostaneet myös urakehitysmahdollisuuksiin, arvostamme osaamista ja haluamme tukea työntekijöidemme tavoitteiden saavuttamista.

Miten edetä?

Rekrytoinnin ensimmäistä vaihetta hoitaa ATA-Henkilöstöpalvelut, joka käsittelee hakemukset ja järjestää ensimmäisen kierroksen haastattelut. Toiseen vaiheeseen valitut hakijat etenevät haastatteluun Machinerylle, jossa tehdään lopulliset valinnat ja sovitaan lähtöpalkkataso.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Haku on avoinna 31.5.2024 saakka. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakijoilta pyydämme kevyttä vapaamuotoista hakemusta. Hakemuksessasi voit kertoa aikaisemmista työtehtävistäsi ja kuinka ne voisivat olla avuksi tässä työssä sekä minkälaiset taidot ja ominaisuutesi tekisivät sinusta erinomaisen mekaanikko-työnjohtajan. Kerro meille osaamisestasi reilusti ja vähättelemättä, haluamme aidosti kuulla sinusta!

Jätä hakemuksesi tästä
Hakuaika päättyy 31.5.204

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat:

Janne-Pekka Pesonen, p. 0444914588 tai janne-pekka-pesonen@ammattitaitoa.fi sekä
Machineryn huoltojohtaja Juha Mantere puhelinnumerosta +358 50 4393578. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 8–16.

Haku päättyy: 31.5.2024
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kokemus raskaan kaluston huolloista ja korjauksista
  • Halu oppia ja kehittyä
  • Englannin kielitaito
  • Esihenkilökokemus

Tarjoamme

  • Palkkaus: 3800 € – 4200 €/kk
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lounas- ja liikuntaetu
  • Työsuhdepolkupyörä

Jätä hakemuksesi tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa (ma-pe klo 8-16)

Juha Mantere
Juha Mantere

Huoltojohtaja

020 163 0311

juha.mantere@machinery.fi

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset