Haussa huoltoteknikko Vantaan toimipisteeseemme

Haemme nyt Vantaan toimipisteeseemme

HUOLTOTEKNIKKOA

Huoltoteknikko

Taustasi ja vaatimukset

Tärkeimpinä osa-alueina tehtävässäsi ovat henkilönostimien, maantiivistimien, pumppujen ja valomastojen huolto. Koulutustaustasi voi olla sähkötekniikan, autotekniikan, konetekniikan tai vaikka koneenrakennustekniikan alalla suoritettu tutkinto. Mekaniikan, hydrauliikan ja ajoneuvosähköjen osaaminen oltava riittävällä tasolla itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös diesel- ja sähkömoottoritekniikan tuntemusta. Nostolaitetarkastajan henkilösertifiointi on tehtävässä pakollinen. Sen voi suorittaa myös koeajan kuluessa ja se on ehtona tehtävän vakinaistumiselle.

Tehtävässä edellytetään C-ajokorttia.

Toimenkuva ja tehtävät

Toimenkuvasi on hyvin laaja ja monipuolinen. Huolto- ja korjaustöiden ohessa tilaat ja myyt varaosia. Joskus oikean osan löytäminen vaatii selvittelyä varaosaluetteloista, netistä sekä selvittämällä päämiehiltä asiaa. Työssäsi tarvitset näin sujuvan suomen lisäksi sujuvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon.

Osana arkeasi opettelet omatoimisesti myyntiin tulevien koneiden sielunelämää, jotta voit toimia sekä myynnin tukena omassa organisaatiossa että asiakkaittesi käyttötukena uutta laitetta käyttöönotettaessa.

Oman opettelun ohella koulutat sopimushuoltoverkostoamme ja osallistut myyntiin erilaisissa näyttelyissä asiakastapahtumissa.

Tehtävässä joudut matkustamaan ja yöpymään Suomessa, joten valmius matkatöihin on edellytys.

Palkkaus, perehdyttäminen ja muut ehdot

Toimipisteesi on Vantaalla 7 hengen rakennustekniikan tiimissä. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen eläköityvältä kollegaltasi, joka työskentelee kanssasi noin vuoden ajan. Pääset yhdessä tekemään ja oppimaan alan todelliselta osaajalta, joten saat parhaan madollisen lähtökohdan tehtävässä menestymiseen. Osallistut myös tehtävää tukeviin kursseihin, josta sovit esihenkilösi kanssa tarkemmin.

Palkkauksessa haitari on 2900 €/kk – 3700 €/kk. Tarkka summa neuvotellaan ennen työsuhteen alkua ja siinä vaikuttaa koulutus- ja työkokemuksesi. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun.

Työajoja varten saat käyttöösi nelivetoisen Ford Rangerin. Auto on tarkoitettu vain työajoon, ei autoeduksi.

Machinery osana suurempaa konsernia tarjoaa erilaisia uravaihtoehtoja ja eri tekniikan alan pätevöitymismahdollisuuksia.

Rekrytoinnin eteneminen ja aikataulut

Rekrytointi on avoinna 4.8.2022 saakka. Hakemus kannattaa jättää kuitenkin nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.  Rekrytointi on kaksivaiheinen, jossa hakemusten perusteella sopivat hakijat haastatellaan Machineryn rekrytointikumppanina toimivan ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n toimesta. Toisen kierroksen haastattelut tehdään sitten Machineryllä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessiin liittyen antaa ATA-Henkilöstöpalveluista yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi 050 570 4082 tai Machinery Oy:ssä Janne Silvennoinen, puh. 040 073 4422, sähköposti janne.silvennoinen@machinery.fi.

Hae tehtävää ATA-Henkilöstöpalvelujen sivujen kautta täällä.

Vaihteistohuolto Allison
| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Voimantuotto

Haussa voimantuoton huoltopalvelumyyjä

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Amak Oy:lle käyttöönotettiin kuluvana vuonna Hyundai-Wia SE2200LM sorvi sekä MebaPro 260 AP vannesaha rullaratoineen

Lue lisää

konetoimitukset