Haussa huoltojohtaja

Machinery Oy

Machinery on yli satavuotisen historian omaava kotimainen yritys, joka myy, markkinoi, asentaa sekä korjaa ja huoltaa erilaisia koneita ja teknisiä tarvikkeita. Yritys on osa Boreo-konsernia, joka on listattu Helsingin pörssissä. Machineryn suurin vahvuus on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja huolehdimme toimittamistamme koneista ja laitteista niiden koko elinkaaren ajan.

Haemme nyt voimantuotannon liiketoimintaan  huoltojohtajaa

Avaintehtäväsi on huolehtia yksikön liiketoiminnan kannattavuudesta ja tavoitteen mukaisesta tuloskunnosta. Vastuualueellesi kuuluvat dieselmoottori-, vaihteisto- ja kompressorihuollon, koneistamon sekä varaosamyynnin johtaminen. Sinulla on tarvittava tuotetuntemus dieselmoottoreista, vaihteistoista, dieselgeneraattoreista ja dieselkompressoreista.  Tunnetuimmat tuotemerkit ovat dieselmoottoreissa Cummins ja Kubota, automaattivaihteistoissa Allison. Koneistuspalveluja tarjotaan omien merkkien ohella kaikkiin kilpaileviin moottoreihin.

Tehtävän kuvaus ja arki

Liiketoimintaosaamisen ohella vastaat tiimin päivittäisen työn johtamisesta ja lähiesihenkilötyöstä. Yksi avaintehtävistäsi on parantaa henkilöstön tyytyväisyyttä ja sitoutumista, joka sitten myöhemmin näkyy myös työn tehostumisena. Luot omalla esimerkilläsi kannustavan työskentelyilmapiirin, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa yhteistä onnistumista.  Henkilöstön johtaminen on sinulle luontevaa ja pidät ihmisten parissa työskentelystä. Arjessa tämä näkyy valmentavan johtamisen toimintatavoissasi. Huollon työnjohtajat ja varaosapäälliköt raportoivat sinulle suoraan ja sinun työskentelytapasi toimii tärkeänä mallina heille.

Tavoitteena on kasvattaa huoltoliiketoimintaa Machineryn sopimushuoltoverkostoa kehittämällä, palvelu- ja varaosamyyntiä tehostamalla sekä laajentaen omaa korjaamo-, koneistus-, ja kunnostustoimintaa niin moottori kuin vaihteistopuolella. Pyrit jatkuvasti kehittämään voimantuoton yksikön omaa kyvykkyyttä ja lisäät resursseja kasvun moottoriksi tarvittaessa.

Olet kehitysorientoitunut ja etsit jatkuvasti toiminnan parannusmahdollisuuksia. Tartut ongelmakohtiin ja kehitysprojekteihin aktiivisesti, oli sitten kyseessä laskutusviiveen lyhentäminen tai huollon ohjausjärjestelmän käyttöönotto ja prosessin tehostaminen.  Huollonjohtajana etsit uusia partnereita laajentamaan palveluverkostoa ja haet mahdollisuuksia laajentaa varaosaliiketoimintaa muihin dieselmerkkeihin.  Annamme sinulle budjettivaltaa ja haluamme sinut osaksi strategiatyötämme. Vastaat oman organisaatiosi rekrytoinneista ja investointiehdotuksista. Vastuullesi kuuluu luonnollisesti yhteydenpito tärkeimpiin asiakkuuksiin sekä päämiehiin oman vastuualueesi osalta.

Sinulta odotamme

Odotamme sinulta vahvaa näyttöä ja osaamista vastaavista tehtävistä sekä esihenkilötyöstä. Tunnet toimialaamme ja tuotteitamme jo aikaisemmasta työhistoriasta, ja sinulla on nälkää ottaa seuraava steppi urallasi. Sinulla on osoittaa näyttöä hyvästä esihenkilötyöstä sekä toimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Itseohjautuvuus ja läsnäolo ovat termejä, joiden sisällön osana tehtävää ymmärrät luontevasti.

Kielitaitovaatimuksena on hyvän suomen lisäksi sujuva englanti. Ruotsin kielen osaamisesta on tehtävässä hyötyä (päämiessuhteiden hoidossa), kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Vastuullisen aseman hyvin johdetussa yrityksessä. Olemme panostaneet myös urakehitysmahdollisuuksiin, arvostamme osaamista ja haluamme tukea työntekijöitämme heidän tavoitteidensa saavuttamisessa. Machineryn sekä emoyhtiö BOREOn piirin kautta saattaa avautua myös uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Huoltojohtajana toimistosi sijaitsee Vantaan pääkonttorillamme, osoitteessa Ansatie 5. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme löytävämme yritykseen pitkäksi aikaa sitoutuvan osaajan.

Palkkaus: Tavoitepalkka on välillä 5200 €-6200 €, joka sisältää vapaan autoedun (verotusarvo max 900 €/kk). Uudelle tekijälle tarjoamme täyden 30 vrk loman ensi vuodelle.

Rekrytointia hoitaa ATA-Henkilöstöpalvelut, joka hoitaa alkuvaiheen hakijakarsinnan ja haastattelut. Toiselle kierroksella valittavat hakijat etenevät haastatteluun Machinerylle Vantaalle, jonka jälkeen Machineryn johtoryhmä tekee lopulliset valinnat. Valittava tekijä solmii työsopimuksen suoraan Machineryn kanssa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Haku on avoinna 2.8.2023-24.8.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi, 050 570 4082 493 4600, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi, tai toimitusjohtaja Harri Apell 044 2750700, harri.apell@ammattitaitoa.fi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten paikkaan kannattaa reagoida pikaisesti.

 

 

HNR-konepaja
| Sahat

HNR-Konepajalle asennettiin Meba PRO 300A vannesaha tehostamaan tuotantoa

Lue lisää

konetoimitukset

Machinery Rally Experience 2023
| Metallintyöstökoneet

Machineryn Rally Experience -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa

Lue lisää

Lastuavat koneet

|

RPI Oy:lle toimitettu CIDAN Rapido -levyleikkuri

Lue lisää

konetoimitukset