Haussa Dieselmoottoriasentaja

Liiketoiminnan kasvaessa ja tuotannon kehittyessä etsimme lisävoimaa huolto- ja korjaustiimiimme, haussa on nyt Vantaan Ansatien toimipisteeseemme Dieselmoottoriasentaja

Dieselmoottoriasentajan tehtävänä on diagnosoida, huoltaa ja korjata asiakkaidemme koneiden ja laitteiden Kubota- ja Cummins-dieselmoottoreita. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa sekä Ansatien korjaamollamme. Asiakkaiden luona tehtävät työt ovat vikojen diagnosointia ja korjaamista. Suuremmat työt, kuten peruskunnostukset, suoritetaan omalla korjaamolla. Työhön sisältyy matkustamista, työkohteet hoidetaan loppuun ja siksi päivät saattavat paikoin venyä. Pääasiassa yöksi kuitenkin pääsee kotiin, pidempien reissujen aikana majoitutaan hotellissa. Suurin osa korjauskohteista sijaitsee 250 km sisällä Vantaan toimipisteeltä. Dieselmoottoriasentajan työssä tärkeitä työvälineitä ovat sähköiset diagnostiikkatyökalut, joilla toteutetaan vianhakua.

Tehtävään valittavalta toivomme kykyä systemaattiseen työhön sekä halua kehittää omaa osaamista Machineryn korkeiden laatuvaatimusten mukaisiksi. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä ja kokemusta nykyaikaisista dieselmoottoreista ja pakokaasun jälkikäsittelylaitteiden toiminnasta. Pakollisena vaatimuksena tehtävään on vähintään B-ajokortti. Suurin osa vianhakuohjeista ja muista käytettävistä materiaaleista ovat englanninkielisiä, englanninkielen riittävä hallinta on edellytyksenä tehtävään. Toivomme, että sinulla olisi myös osaamista moottoreiden sähkö- ja ohjauspuolen vianhakuun ja diagnostiikkatyökalujen kanssa työskentely on sinulle luontevaa. Työn luonteen vuoksi työ vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa. Soveltuva teknisen alan koulutus on toivottavaa, voit kuitenkin olla hankkinut osaamisesi myös muuta kautta.

Työsuhde on vakituinen ja täysiaikainen. Tehtävässä voit aloittaa toiveidesi mukaan heti, tai kesälomien jälkeen loppukesästä. Palkkataso tehtävässä on 2600–3600 € kuukaudessa, lopulliseen palkkaan vaikuttaa aiempi kokemus ja osaaminen. Rekrytoinnin ensimmäistä vaihetta hoitaa ATA-Henkilöstöpalvelut, joka käsittelee hakemukset ja järjestää ensimmäisen kierroksen haastattelut. Toiseen vaiheeseen valitut tekijät etenevät haastatteluun Machinerylle Vantaalle, jossa tehdään lopulliset valinnat ja sovitaan lähtöpalkkataso. Valittava tekijä työllistyy suoraan Machineryn palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Rockas/ATA Henkilöstöpalvelut, 044 493 4600, vesa.rockas@ammattitaitoa.fi. Jätäthän heti hakemuksesi, mikäli kiinnostuit tehtävästä suomalaisen teollisuuden ytimessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävään soveltuja osaaja valitaan heti sopivan löytyessä.

 

Haku alkaa 23. toukokuuta 2023 ja päättyy 6. kesäkuuta 2023, klo 23.59

Stadin mörinät
|

Machinery rakentaminen ja voimantuotto mukana Stadin mörinöissä 9.-10.6. -Tervetuloa!

Lue lisää

Tapahtumat

tsurumi-pumput
|

Tsurumi-pumpuista apua tulviin!

Lue lisää

Rakentaminen

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa Dieselmoottoriasentaja

Lue lisää

Rekrytointi