Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan toimipisteeseemme

Haemme nyt Vantaan toimipisteellemme vakituiseen työsuhteeseen

DIESELMOOTTORIASENTAJAA

Dieselmoottoriasentajana toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on korjata raskaankaluston Cummins- ja Kubota-dieselmoottoreita.

Työ sisältää kentällä tapahtuvaa vikadiagnosointia ja korjausta, joten käytössäsi on täysin varusteltu huoltoauto, jonka ajamiseen riittää B-kortti. Moottorikorjaamolla teemme isoimmat moottoreiden korjaukset ja peruskunnostukset. Korjausohjeemme ja diagnostiikkaohjelmamme ovat englanninkielisiä, joten toivomme myös, että tekninen sanasto olisi sinulle tuttua. Arvostamme teknisen alan osaamista dieselmoottoreista sekä halua kehittyä alan ammattiosaajaksi.

Machineryssä sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinua uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi. Machinery on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä polkupyöräetu. Lisäksi yhtiöllä on Vierumäellä lomaosake, jota on mahdollista vuokrata edullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.4.-29.5.2022 työnjohtaja Robert Eerola puh. 0201630356 / robert.eerola@machinery.fi

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen robert.eerola@machinery.fi – kuitenkin viimeistään 29.5.2022. Palkkaamme asentajan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myynti

Taitaja2022
| Metallintyöstökoneet

Machinery mukana tukemassa tulevaisuuden taitajia – Taitaja 2022

Lue lisää

Metallintyöstö

työntekijäesittely
| Rekrytointi

Työntekijäesittelyssä Anton Jokisalo

Lue lisää

Työntekijäesittelyt

| Särmäyspuristimet

Steelcomp Oy ottaa tuotantoon jo viidennen SafanDarleyn särmäyspuristimen

Lue lisää

konetoimitukset