Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan moottorikorjaamolle

Haemme nyt Vantaan moottorikorjaamolle vakituiseen työsuhteeseen dieselmoottoriasentajaa. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Dieselmoottoriasentajana toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on korjata raskaankaluston Cummins- ja Kubota-dieselmoottoreita.

Työ sisältää kentällä tapahtuvaa vikadiagnosointia ja korjausta, joten käytössäsi on täysin varusteltu huoltoauto, jonka ajamiseen riittää B-kortti. Moottorikorjaamolla teemme isoimmat moottoreiden korjaukset ja peruskunnostukset. Korjausohjeemme ja diagnostiikkaohjelmamme ovat englanninkielisiä, joten toivomme myös, että tekninen sanasto olisi sinulle tuttua. Arvostamme teknisen alan osaamista dieselmoottoreista sekä halua kehittyä alan ammattiosaajaksi. Työtehtävät jakautuvat sekä kentällä että korjaamotiloissa tapahtuviin tehtäviin. Voit olla nuori asentaja, joka haluaa syventää osaamistaan isojen moottoreiden parissa, tai vaihtoehtoisesti jo alan tunteva kokeneempi osaaja.

Kuukausipalkkasi tulee asettumaan noin 2 400–3 500 € välille. Tarkka palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Robert Eerola puh. 0201630356 / robert.eerola@machinery.fi 27.3.–31.3.2023.

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, hae tehtävään mahdollisimman pian tämän linkin kautta – kuitenkin viimeistään 2.4.2023.

| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Cummins varastomoottorit
| Cummins moottorit

Laaja kattaus Cummins-moottoreita nyt suoraan varastosta!

Lue lisää

Moottorit

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan moottorikorjaamolle

Lue lisää

Rekrytointi