Haussa Automaattivaihteistojen asentaja

Liiketoiminnan kasvaessa ja tuotannon kehittyessä etsimme nyt lisävoimaa korjaamollemme, haussa on nyt Vantaan Ansatien toimipisteeseemme Automaattivaihteistojen asentaja

Asentajan työtehtäviin kuuluu Allison-merkkisten automaattivaihteistojen peruskunnostuksia sekä jonkun verran vikojen diagnosointia asiakkaiden luona. Työ on luonteeltaan monipuolista, ja kunnostettavien vaihteistojen mallit vaihtelevat – vaihteisto voi olla esimerkiksi kaivoskoneesta, kuorma-autosta tai linja-autosta. Peruskunnostustyö vaatii tekijältään erityistä tarkkuutta ja kykyä noudattaa valmistajan ohjeistuksia, sillä laatuvaatimuksenamme on saada vaihteisto kerralla kuntoon. Jokainen vaihteisto koeajetaan testipenkissä ennen asiakkaalle toimitusta. Töitä tehdään pääasiassa Vantaan korjaamollamme ja satunnaisia matkapäiviä Suomessa tulee jonkin verran.

Toivottavia ominaisuuksia tehtävään valittavalta on tarkkuuden lisäksi halu oppia ja kehittyä työssään ammattilaiseksi, sekä kyky lukea ja tulkita englanninkielisiä ohjeistuksia. Kokemus vaihteistoista ja niiden huollosta on ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä. Tunnistamme, että valmiita alan työkokemuksen omaavia tekijöitä on vain vähän, siksi olemme panostaneet tehtävän perehdytykseen merkittävästi ja olennaista onkin aito halu oppia. Koulutamme asentajia itseopiskelu materiaalin avulla sekä päämiehen koulutuskeskuksessa Hollannissa, koulutuskomennusten pituus on yleensä noin viikko. Raskaan kaluston sähköosaamisesta on hyötyä tehtävään perehtymisessä. Toivomme hakijalta sopivaa teknistä koulutustaustaa, mutta voit olla hankkinut osaamisesi myös muuta kautta.

Tiettyjen asiakkuuksien takia tehtävään valittavan henkilön tulee olla nuhteeton Suomen kansalainen. Teetämme tehtävään valittavalle henkilölle turvallisuusselvityksen.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen. Lopulliseen palkkaan vaikuttaa osaaminen ja aiempi työkokemus. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Rekrytoinnin ensimmäistä vaihetta hoitaa ATA-Henkilöstöpalvelut, joka käsittelee hakemukset ja järjestää ensimmäisen kierroksen haastattelut. Toiseen vaiheeseen valitut tekijät etenevät haastatteluun Machinerylle Vantaalle, jossa tehdään lopulliset valinnat ja sovitaan lähtöpalkkataso. Valittava tekijä työllistyy suoraan Machineryn palkkalistoille. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan joko heti, tai kesälomien jälkeen loppukesästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Rockas/ATA Henkilöstöpalvelut, 044 493 4600, vesa.rockas@ammattitaitoa.fi. Jätäthän heti hakemuksesi, mikäli kiinnostuit tehtävästä suomalaisen teollisuuden ytimessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävään soveltuja osaaja valitaan heti sopivan löytyessä.

Haku alkaa 19. toukokuuta 2023 ja päättyy 4. kesäkuuta 2023, klo 23.59 

 

Stadin mörinät
|

Machinery rakentaminen ja voimantuotto mukana Stadin mörinöissä 9.-10.6. -Tervetuloa!

Lue lisää

Tapahtumat

tsurumi-pumput
|

Tsurumi-pumpuista apua tulviin!

Lue lisää

Rakentaminen

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa Dieselmoottoriasentaja

Lue lisää

Rekrytointi