Haemme varavoimahuollon asentajaaHaku päättynyt

---

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu suomalainen yritys, joka myy, asentaa, korjaa ja huoltaa koneita ja laitteita sekä teknisiä tarvikkeita. Toimitamme dieselmoottoreita, vaihteistoja, varavoimalaitteita sekä metallintyöstökoneita asiakkaidemme tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa sekä Joensuussa.

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt Vantaan toimipisteellemme

 

VARAVOIMAHUOLLON ASENTAJAA

Varavoimahuollon asentajana toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on huoltaa ja korjata asiakkaidemme dieselgeneraattoreita ja -moottoreita. Edellytämme sähköalan ammatillista peruskoulutusta sekä generaattoritekniikan ja ohjauslogiikoiden ymmärrystä. Työssäsi pääset korjaamaan ja huoltamaan myös varavoimakoneiden dieselmoottoreita, joten dieseltekniikan tuntemus on eduksi tehtävässä. Dieseltekniikan asiantuntijaorganisaationa pystymme tarjoamaan sinulle vahvan tuen ja perehdytyksen tähän.

Työ sisältää kentällä ja asiakkaiden luona tapahtuvia vuosihuoltoja sekä generaattorin ohjauslaitteiden ja moottoreiden vikakorjauksia. Tehtävässäsi teet myös varavoimajärjestelmien testauksia ja koeajoja sekä uusien järjestelmien varusteluja ja käyttöönottotarkastuksia.

Käytössäsi on täysin varusteltu huoltoauto, jonka ajamiseen riittää B-ajokortti.

Machinery Oy:ssä sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinua uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Honkanen arkisin klo 13-16 puh. 020 163 0344 tai juha-pekka.honkanen@machinery.fi

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme asentajan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: rekrytointi@machinery.fi.

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä