Haemme varaosapäällikköä (varaosamyyjää) Vantaalle

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu suomalainen yritys, joka myy, asentaa, korjaa ja huoltaa koneita ja laitteita sekä teknisiä tarvikkeita. Toimitamme dieselmoottoreita, vaihteistoja, varavoimalaitteita, rakennuskoneita sekä metallintyöstökoneita asiakkaidemme tarpeisiin.

 Haemme nyt varaosapäällikköä voimantuoton varaosamyyntiin.

Voimantuoton liiketoiminta-alueeseen kuuluvat mm. Cummins ja Kubota dieselmoottorit, Allison vaihteistot sekä SDMO generaattorit.

Varaosapäällikön toimenkuvana on vastata varaosatiimin toiminnasta ja toimia varaosamyyjien lähiesimiehenä. Varaosapäällikkö osallistuu myös itse aktiivisesti myyntityöhön sekä toimii pääasiallisena linkkinä päämiehien suuntaan. Päämiehien kanssa asiointi tapahtuu englanninkielellä, joten kielitaito on oltava riittävällä tasolla. Teknisen sanaston osaaminen katsotaan eduksi.

Varaosapäällikkö osallistuu osastonsa budjettisuunnitteluun sekä vastaa tavoitteiden saavuttamisesta käytännön myyntityössä yhdessä varaosatiimin kanssa, joten yhteistyötaidot niin päämiesten, asiakkaiden kuin tiiminjäsen kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Työtehtävä edellyttää lisäksi tekniikan osaamista ja ymmärrystä.

Emme edellytä sinulta vuosien työkokemusta varaosapäällikön tehtävistä vaan haluamme tarjota loistavan mahdollisuuden vasta valmistuneelle insinöörille päästä mukaan teknisen kaupan alalle.

Machinery Oy:ssä sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinua uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi.

Lähetä työhakemus ja CV palkkatoiveineen 20.2.2020 mennessä. Hakemuksia kuitenkin käsitellään koko ajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Henry Mäkelä

Varaosapäällikkö

020 163 0525 / henry.makela@machinery.fi

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä