Haemme varaosamyyjää moottorit ja generaattorit osastollemmeHaku päättynyt

---

Nyt haussa on aktiivinen asiakaspalvelukeskeinen myyjä kuuden hengen varaosatiimiimme moottorit ja generaattorit osastolle. Haemme varaosamyyjää, jonka sydän sykkii dieselmoottoreille ja generaattoreille. Moottorit ja generaattorit osaston tuotemerkkejä ovat mm. Cummins - ja Kubota dieselmoottorit, SDMO dieselgeneraattorit, Allison automaattivaihteistot, Fleetquard suodattimet ja Valvoline moottoriöljyt.

Toivomme, että nautit asiakaspalvelusta niin puhelimitse kuin sähköpostitse, ja jaksat Sherlock Holmesin lailla etsiä ratkaisua asiakkaiden pulmiin. Et myöskään arastele ottaa puhelinta käteesi ja pirauttaa asiakkaalle kuulumisia tai sopivan paikan tullen tehdä lisämyyntiä. Pystyt pitämään monta lankaa käsissä ja ajoittainen kiirekään ei horjuta asiantuntevaa olemustasi. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on toimialan tai asiakkaamme edustamien tuotemerkkien tuntemusta. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi, sillä monet asiat on opittavissa. Tekninen- ja /tai kaupallinen koulutus on plussaa. Itsestään selvää on, että pystyt lukemaan manuaaleja sujuvasti englanniksi ja sinulla hyvät IT-taidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä vakituisen työsuhteen. Lisäksi saat tueksesi mukavan rempseän sekä ammattitaitoisen työyhteisön.

Heräsikö kiinnostus? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa: https://www.sol.fi/job/varaosamyyja-uusimaa-vantaa/

 

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä