Haemme konemyyjiä metallintyöstökoneyksikköömme

Haluatko loistoduunin?

Machineryn vauhdikkaan kasvun tukemiseksi haemme seuraavia konemyyjiä metallintyöstökoneiden yksikköömme:

  • Ohutlevykonemyyjä
  • Putkentyöstökonemyyjä
  • Lastuavien koneiden myyjä

Olet sopiva tehtävään, jos sinulla on joko aikaisempaa myyntikokemusta teknisen kaupan alalta tai olet työskennellyt tuotannossa ja tunnet siten työskentelytavat ja koneet. Sinulla on riittävä englanninkielitaito päämiehiemme kanssa yhteydenpitoon sekä omaat innostuneen aktiivisen asenteen asioiden oppimiseen ja asiakkaissa käymiseen.

Machinery tarjoaa markkinoiden parhaimmat edustukset, koulutuksen valmistajien tehtailla ja hyvän tuen työssä menestymiseen, yli 110 vuoden kokemuksella. Työssä pääset olemaan osana konepajateollisuuden kehitystä lähietäisyydeltä ja kehittämään omaa työtäsi sekä myyntiprosesseja.

Kiinnostuitko työpaikasta? Lisätietoja työpaikasta antaa Kalle Louhimo 28.1.2022 klo 9-12.00 numerosta 040 136 3538. Laita hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen kalle.louhimo@machinery.fi Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Machinery Oy on yli 110-vuotias yritys, joka on osa pörssilistattua Boreo-konsernia. Machinery toimii teknisen kaupan alalla: myymme, asennamme ja huollamme erilaisia koneita ja laitteita sekä teknisiä tarvikkeita. Toimitamme työvälineitä metallintyöstöön, rakentamiseen sekä varavoimalaitteita, moottoreita ja vaihteistoja erilaisiin tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa Vantaalla ja Tampereella.

Myynti

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Cummins varastomoottorit
| Cummins moottorit

Laaja kattaus Cummins-moottoreita nyt suoraan varastosta!

Lue lisää

Moottorit

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan moottorikorjaamolle

Lue lisää

Rekrytointi