Haemme Business Controlleria Boreon pääkonttoriin Vantaalle

Etsimme Boreon pääkonttoriin Vantaalle Business controlleria tukemaan kasvustrategiamme toteuttamista. Boreo-konserni on parhaillaan erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa ottamassa ensiaskelia sen uudessa, keväällä julkistetussa strategiassa. Kasvustrategiamme tukemiseksi olemme nyt vahvistamassa tukitoimintojamme Business Controllerilla, jolta toivomme oma-aloitteisuutta, tulos- ja kehityshakuisuutta ja jo jonkin verran kokemusta vastaavasta roolista. Nyt olisi erinomainen aika liittyä mahtavaan taloustiimiimme, rullata hihat ja jättää oma jälkesi Boreon matkalle.

Tässä tehtävässä tuet business partnerina konsernijohtoa ja operatiivista johtoa sen jokapäiväisessä päätöksenteossa sekä strategian toteuttamisessa. Monipuolisessa ja varmasti muuttuvassakin työnkuvassa mm. tuotat ja kehität konserniraportoinnin laatua (ml. IFRS), KPI-mittariston näkyvyyttä sekä raportoinnin prosessien dokumentointia yli liiketoiminta-aluerajojen. Sinulla tulee lisäksi olemaan keskeinen rooli konserniraportoinnin järjestelmäkehityshankkeissa. Tässä myös financial control -kokemuksestasi on hyötyä.

Tarjoamme sinulle kehityspainotteisen ja haasteellisen tehtävän kasvavassa, listatussa kansainvälisessä konsernissa, jossa tukenasi ovat muut kollegasi. Raportoit tehtävässä konsernin talousjohtajalle.
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

o 3–5 vuoden kokemus Business controllerina/analystina toimimisesta teollisessa ympäristössä, mielellään kansainvälisessä listatussa yhtiössä tai vaihtoehtoisesti esim. konsulttitehtävistä
o relevantti koulutustausta, esim. laskentatoimen korkeakoulututkinto tai vastaava
Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi olet
o tarkka ja tulosorientoitunut
o käytännönläheinen ‘hands on’ -tekijä
o avoin ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja
o aidosti kiinnostunut ymmärtämään liiketoimintaa
o erinomaiset MS Office -taidot omaava - kokemus BI- ja raportoinnin kehityshankkeista on ehdoton etu
o sujuvasti englantia ja suomea käyttävä

Hae paikkaa nyt, sillä sopivan henkilön löytyessä positio täytetään mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen (aku.rumpunen@boreo.com) viimeistään 5.9.2021. Lisätietoja klo 16-17 välillä: Aku Rumpunen, CFO (aku.rumpunen@boreo.com, puh. 0405563546).

| Generaattorit ja varavoima

SDMO:n varavoimakoneesta turvaa Sonkajärven koulutuskeskukseen

Lue lisää

konetoimitukset

|

Vaakajohteisten sorvien rivi sai jatkoa Oy Scansolo Ab:lla

Lue lisää

konetoimitukset

|

Haemme Business Controlleria Boreon pääkonttoriin Vantaalle

Lue lisää