Varavoima- ja generaattorihuolto

Tiesitkö, että varavoimakoneiden huolto perustuu ympärivuorokautisen käynnistys- ja käyntivalmiuden ylläpitämiseen, ei laitteiston käyntituntimäärään? Varavoimakone on yleensä huollettava vähintään kerran vuodessa, ja sille on tehtävä koeajo vähintään kerran kuukaudessa.

Varavoimajärjestelmä koostuu dieselmoottorista, generaattorista, apujärjestelmistä, automatiikasta sekä muista ohjausjärjestelmistä. Järjestelmän luotettavuus perustuu laitteiston osien, komponenttien ja ohjelmistojen laadun lisäksi järjestelmän säännölliseen testaamiseen ja suunnitelmalliseen kunnossapitoon. Huolto on syytä jättää ammattilaiselle, joka hallitsee kaikki järjestelmän osa-alueet. Me Machineryllä lupaamme, että voit nukkua yösi rauhassa. Kysy lisää, autamme mielellämme valitsemaan teille sopivan varavoimahuoltopalvelupaketin.

Machinery Oy huoltaa Cummins ja SDMO varavoimakoneiden lisäksi kaikki muutkin merkit. Me tuomme itse maahan käyttämämme moottoriöljyt ja suodattimet, joten pystymme tarjoamaan palvelumme myös edulliseen hintaan.  

Käytämme huolloissa Fleetguard suodattimia ja moottoriöljynä Valvoline Premium Blue öljyä.

Hyödyllinen tietopaketti varavoimahuollosta

Lue tästä varavoimahuollon asiakastarina

Katso kuvat vanhan varavoimakoneen täydellisestä kunnostuksesta

 

KYSY LISÄTIETOJA:

Tapio Hörkkö, puh 0201630357

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@machinery.fi

 

 

Huoltopalvelut - Varavoima


0201630435

Myynnin yhteystiedot

Huolto ja varaosat