Cybelec SA modernisoinnit

Panostamme levykoneiden modernisointeihin ja olemme särmäyspuristimien ja levyleikkureiden ohjauksia valmistavan Cybelec SA:n kumppani Suomessa. Kumppanuus varmistaa hyvän tietotaidon ja nopeat toimitukset Cybeleciltä. Suomessa on useita satoja särmäyspuristimia, jotka ovat mekaanisesti hyvässä kunnossa, mutta joiden ohjaus ja elektroniikka ovat vanhaa tekniikkaa. Ohjauksen käyttöikä on maksimillaan 10–15 vuotta. Ohjaukset ovat kehittyneet merkittävästi ja ovat nykyään erittäin käyttäjäystävällisiä. Ohjauksen vaihdolla, koneen käytettävyys ja toimintavarmuus voidaan nostaa uuden koneen tasolle. Modernisointi voidaan tehdä koneen käyttöpaikalla ja parhaimmillaan ohjauksen vaihto vie vain muutaman päivän. Ohjauksen päivitys uudempaan on edullista ja se lisää koneen jälleenmyyntiarvoa.

Cybelecin uusimpiin ohjauksiin on tullut paljon käyttöä helpottavia ominaisuuksia
Nykyaikaisissa ohjauksissa on paljon käyttöä ja huoltoa helpottavia ominaisuuksia; Setup Wizard -toiminnolla (käytössä Cyb-Touch-ohjauksissa) voidaan säätää koneen toiminta joustavaksi. Ohjelma ajaa tiettyjä testikiertoja ja säätää siten ohjainlaitteen yhteistyötä koneen mekaniikan- ja hydrauliikan suhteen. Tällä ominaisuudella voidaan myös hakea vikaa esimerkiksi takavasteen toiminnasta ja lisäksi saadaan koneen liikkeet nopeammiksi ja jouheammiksi helpommin kuin vanhemmissa ohjauksissa. Toinen huoltoa ja asennusta helpottava toiminto on tietokoneen liittäminen koneeseen. Tällä ominaisuudella pystytään mm. nauhoittamaan koneen toimintaa ja sitä kautta analysoimaan toimiiko kaikki oikein.

Cybelec-modernisoinnit
Modernisointi on helppo ja edullinen tapa päivittää levykone nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi, parhaimmillaan se kestää vain muutaman päivän ja tehdään koneen käyttöpaikalla. Tietyt ohjaukset ovat täysin yhteensopivia, Cybelecin ModEva Pac -ohjaus sopii suoraan koneisiin joissa ovat: DNC 15, DNC 880/S tai DNC 80 -ohjaus. Muissa ohjauksissa pitää tehdä tapauskohtainen kartoitus, jossa selvitetään, mikä ohjausversio olisi paras ja millaisia muutoksia koneeseen tarvitsee tehdä.

Levyleikkurien modernisointeihin sopivin vaihtoehto on CybTouch 6, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet sekä selkeän kosketusnäytöllä toimivan käyttöliittymän. Särmäyspuristimien modernisointeihin sopivimpia ovat CybTouch 12” ja Modeva Pac -ohjaukset, riippuen tarvittavista ominaisuuksista ja akselimäärästä.

 

Toni Mäkelä

Palvelupäällikkö
0201630390
toni.makela@machinery.fi

Seppo Hirvonen

Työnjohto - Huolto
Tampere
0201630372
seppo.hirvonen@machinery.fi

Jari Harju

Huoltoteknikko, levytyö
Tampere
0201630523
jari.harju@machinery.fi

Waltteri Louhekallio

Huoltoteknikko
Tampere
0406644795
waltteri.louhekallio@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot