Machinery on uusi Kubota teollisuusmoottoreiden edustaja Suomessa

Tiedote 24.01.2018
Arto_Orjo_esittelee_Kubotan_moottoria

Machinery Oy on solminut Kubota UK:n kanssa edustussopimuksen, joka koskee Kubota teollisuusmoottoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluiden. Edustus tukee Machinery Oy:n strategiaa sekä täydentää teollisuusmoottoreiden tuoteportfoliota. Edustus siirtyy Machinery Oy:lle Konekesko Oy:ltä, jonka tulevaisuuden strategiaan moottorimyynti ei sisältynyt.

Huolto- ja varaosapalvelut siirtyvät Konekeskon Hakkilan toimipisteestä Machineryn pääkonttorille Vantaalle tammikuun 2018 aikana, samoin kuin moottorimyynnin operatiivinen toiminta.

”Haluamme toimia lähempänä asiakkaita ja auttaa suomalaisia konevalmistajia menestymään globaalissa kilpailussa”, kertoo Arto Orjo, joka vastaa Kubota moottorimyynnistä Suomessa. Arto Orjo koordinoi myös huolto- ja varaosapalveluiden ylösajon Machinery Oy:llä.

”Kubota on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista dieselmoottorivalmistajista ja se on tunnettu korkeasta laadustaan, joten se on erinomainen edustus Machinery Oy:lle”, täydentää Juha-Pekka Honkanen, joka vastaa Machinery Oy:n voimantuoton liiketoiminnasta, johon tällä hetkellä sisältyvät Kubota dieselmoottoreiden lisäksi Allison automaattivaihteistot, SDMO dieselgeneraattorit sekä Cummins dieselmoottorit.

KUBOTA MOOTTORIT

Kubotan moottorivalikoimasta löytyy tällä hetkellä 1, 2, 3 sekä 4 sylinteriset dieselmoottorit kokoluokassa 4,5 – 86 kW. Kaikkiin moottorimalleihin on saatavissa kattava valikoima erilaisia varusteluosia, kuten jäähdyttimet, ilmansuodattimet, äänenvaimentimet, jne.

Myös kaasu- ja bensiinimoottorit kuuluvat Kubotan tuotevalikoimaan, joiden myynti on ollut kasvussa Euroopassa viime vuosien aikana.

Kubota moottoreita käytetään useissa erilaisissa käyttökohteissa, kuten generaattorien ja tieliikenteen kylmäkoneiden voimanlähteenä, kaivinkoneissa, traktoreissa, nurmikon hoitokoneissa, pyöräkuormaajissa, erilaisissa nostimissa, jne. 

            

LISÄTIETOJA

Arto Orjo                                         Juha-Pekka Honkanen

Myyntipäällikkö                              Liiketoimintajohtaja

Puh. 020 163 0340                        puh. 020 163 0344

email: arto [dot] orjo [at] machinery [dot] fi       email: juha-pekka [dot] honkanen [at] machinery [dot] fi