Rekrytointi

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu suomalainen, moderni perheyritys, jonka toimialaan kuuluvat koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus- ja huoltopalvelut.

Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Turussa, Tampereella, ja Vantaalla, jossa sijaitsee myös konsernin pääkonttori.

Machinery haluaa panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja viihtymiseen sekä tarjota työntekijöilleen modernin perheyrityksen puitteet ja työvälineet. Yrityksen arvot ovat kannattavuus, luottamus, arvostus ja ketteryys.

Avoimet työpaikat

Etsimme riveihimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaan pääkonttorille PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ   Toimen tavoitteet Toimit talousjohtajan ja toimitusjohtajan tukena sekä liiketoiminnan sparraajana. Vastaat oikean taloudellisen tiedon tuottamisesta ja talouden prosesseista. Kokoat yrityksen ulkoisen talousraportoinnin tuottaen myös sisäisen laskennan mittaristoja ohjattaville prosesseille. Tuotat raportoinnit ja ennusteet, ja analysoit sekä arvioit talousraportoinnin laadun riittävyyttä.   Työtehtävät Pääasialliset tehtäväsi ovat yrityksen kirjanpito, tilinpäätös ja kuukausiraportointi....