20.03.2018 - 22.03.2018

Vuoden suurimmat Pohjoismaiset metalliteollisuuden messut Konepajamessut ovat jälleen täällä kahden vuoden tauon jälkeen. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.-23.3.2018.

Ja eiväthän messut voisi olla messut ilman Machineryä. Löydät meidät osastolta numero E251.

Teemana nopeus ja tarkkuus

Osastomme messuteemana on tänä vuonna nopeus ja tarkkuus. Mikäpä paremmin sitä toisi esille kuin ralli, jossa kumpikin seikka on välttämätön!

Tuomme teemaa esille niin koneiden ja laitteiden kuin myös osaston ilmeen avulla.  Osaston ilmettä täydentää Hyundai Motor Sport WRC 2018 ralliauto.

 

Esillä ja ajossa seuraavat työstökoneet:

Chiron FZ 12 FX high speed Variocell Uno

Hyundai Wia KF 5600 Koneistuskeskus

Hyundai Wia L2600SY CNC-sorvi

Ermaksan Power Bend Pro Falcon 3100-175 Särmäyspuristin

Cidan Forma 30 kanttikone

Koike PNC 12 Polttoleikkauskone

 

Voit tutustua esillä oleviin koneisiin jo etukäteen täältä .

Jokaiselle koneelle on asetettu messuhinta, joten kauppoja kannattaa hieroa messujen aikana. Työstökonemyyjämme ovat paikalla koko messujen ajan. Voit halutessasi myös sopia ajan ennakkoon täältä (linkki myyjien yhteystietoihin).

Koneiden lisäksi modernisaatiotiimimme esittelee alan uusimmat käytössä olevat työkalut ja mahdollisuudet, Rollerin työkaluille on oma pisteensä sekä Machinet-verkkokauppaan pääsee tutustumaan ohjatusti ja paljon paljon muuta.

Tule paikan päälle ihmettelemään ja kuulemaan metallinkonetyöstön uusimmat tuulet ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Nähdään osastolla E251!

 

Machinery – Kun tarvitset äärimmäistä nopeutta viedäksesi suorituksesi UUDELLE TASOLLE.