Rakennuskaluston aluemyyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen rakennuskaluston myynnin ammattilaista.

 

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu suomalainen yritys, jonka toimialaan kuuluvat koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus-ja huoltopalvelut. 

Aluemyyntipäällikköä 
rakennuskalustojen myyntiin pääkaupunkiseudulle 

Työsuhde on vakituinen ja työsopimus solmitaan suoraan Machinery Oy:n kanssa. Työpisteesi sijaitsee Machineryn Vantaan toimistossa Ansatiellä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myyntikokemusta, yrittäjähenkisyyttä ja tuoteosaamista rakennuskalustoista tai muista rakennusalan/teknisistä tuotteista. Pidät liikkuvasta työstä, tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kuunnella asiakkaan tarpeita. 

Aikaisempi kokemus esim. työskentelystä rakennuskonevuokraamossa ja/tai myyntitehtävissä rakennustyömailla katsotaan eduksesi. Myös hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus on sinulle etu. Teknisestä koulutustaustasta on sinulle varmasti hyötyä tässä tehtävässä. 

Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Pidät siitä, että päiväsi ovat vaihtelevia ja tapaat paljon uusia ihmisiä. Tartut helposti puhelimeen ja sovit tapaamisia asiakkaiden kanssa. 

Persoonana sovit hyvin myös rakennustyömaille ja olet helposti lähestyttävä myynnin ammattilainen.  
IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan työkalut nopeasti.

Machineryn aluemyyntipäällikön tehtäviin kuuluu Machineryn rakennuskalustotuoteperheen myynti pääkaupunkiseudulla ensisijaisesti rakennusyrittäjille ja rakennuskonevuokraamoille. Löydät erilaisille työmaille sopivat ratkaisut ja huolehdit kaupan kotiuttamisesta.   

Työhön kuuluu myös tarjousten tekoa, mutta tähän saat apua Machineryn rakennuskalustotiimiltä tarvittaessa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Machineryn tuotepäälliköiden kanssa löytääksesi parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaalle.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vakavavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Jos kiinnostuit ota yhteyttä Machineryn Mika Isakssoniin puh: 020 163 0398, mika [dot] isaksson [at] machinery [dot] fi

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteeseen mika [dot] isaksson [at] machinery [dot] fi (subject: Ty%C3%B6hakemus%20Machinery%20Oy%3A%20Rakennuskaluston%20aluemyyntip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6)