Dexter 17ZA - perässävedettävät teleskooppipuomiset henkilönostimet

Kaksoispuomillinen uutuustuote nyt saatavilla! Dexter-17ZA -nostin on tukeva, turvallinen, helppokäyttöinen ja siinä on suuri sivu-ulottuma. Tästä tuotteesta löytyy sekä nivel- että teleskooppipuomitoiminnallisuus. Teleskooppipuominen nostin tarjoaa laajan toimintasäteen nostinta siirtämättä ja kuormantunteva ulottumanvalvontajärjestelmä sallii suurimman turvallisen sivu-ulottuman käytön kulloisellakin korikuormalla. Vakiovarusteena oleva sähköisesti kääntyvä työkori helpottaa työkohteeseen pääsyä.

Dexter- nostimet on valmistettu suurilujuuksisesta teräksestä, joka tekee nostimista nostokorkeuteensa nähden kevyitä mutta tukevia. Nostimen voimanlähteenä on  230 VAC sähkömoottori. Lisävarusteena laitteeseen saa polttomoottorikäyttöisen generaattorin, jolla nostinta ja sähköisiä käsityökaluja voidaan käyttää myös siellä, missä verkkovirtaa ei ole saatavilla. 

Nostimen kaikkiin huoltokohteisiin on helppo pääsy ja kaikki nivelet on varustettu voidenipoilla. Lisäksi kaikki vaurioitumiselle alttiit komponentit on suojattu metallirakenteisilla suojilla.

Ennen kuin otat käyttöön uuden nostimen, otathan huomioon alla olevat turvallisuusohjeet!

Käytössä huomioitavaa / Turvallisuusohjeet

Hinattavia henkilönostimia on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan henkilönostoihin. Ennen uuden nostimen käyttöönottoa tarkastetaan, että ensimmäinen käyttöönottotarkastus on tehty. Aikaisemmin käytössä olleesta koneesta tarkastetaan, että määräaikaistarkastuksesta on kulunut alle vuosi. Koneen mukana on aina seurattava käyttö-, huolto- ja turvallisuusohjeet. Käyttäjien on saatava koneen käyttämiseen opastus, jossa käydään läpi käyttö- ja turvallisuusohjeet. Tukijalat tulee asettaa aina pettämättömälle alustalle ja niiden alla on tarpeen mukaan käytettävä aluslevyjä. Nostinta ei saa ajaa rakenteisiin kiinni, eikä nostokorista saa poistua noston aikana. Nostokorin kaiteelle kiipeäminen tai työpukkien käyttö nostokorissa työn aikana on ehdottomasti kielletty. Työskentelyalueen alla ei saa liikkua ulkopuolisia henkilöitä ja siksi alapuolinen alue rajataan lippusiimalla ja varustetaan varoituskyltillä.

Dexter 17 ZA

Työskentelykorkeus

17,1 m

Lavakorkeus

15,1 m

Suurin korikuorma

215 kg / 2 henkilöä

Sivu-ulottuma

8,0 m / 215 kg (11 m / 80 kg)

Työtason koko / kääntyvyys

0,8 x 1,24 m

Puomiston kääntyvyys

jatkuva

Tuentaleveys

4,6 m

Käyttövoima

230 V / 50 Hz / 1,9 kW

Kuljetuspituus

6,85 m

Paino (mukana ajolaite)

2200 kg

Muita tuotteita samasta kategoriasta