Pääkirjanpitäjä

Etsimme riveihimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaan pääkonttorille

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ
 
Toimen tavoitteet
Toimit talousjohtajan ja toimitusjohtajan tukena sekä liiketoiminnan sparraajana. Vastaat oikean taloudellisen tiedon tuottamisesta ja talouden prosesseista. Kokoat yrityksen ulkoisen talousraportoinnin tuottaen myös sisäisen laskennan mittaristoja ohjattaville prosesseille. Tuotat raportoinnit ja ennusteet, ja analysoit sekä arvioit talousraportoinnin laadun riittävyyttä.
 
Työtehtävät
Pääasialliset tehtäväsi ovat yrityksen kirjanpito, tilinpäätös ja kuukausiraportointi. Vastaat myös sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista. Kehität ja rakennat talousprosessejamme ja tarvittaessa hoidat reskontramme tuuraustehtäviä. Toimit tiiviissä yhteistyössä taloushallinnon, sekä muiden sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmäkumppanien kanssa. Esimiehesi on talousjohtaja.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
-       tehtävään soveltuvaa tutkintoa
-       vähintään 5 vuoden kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöstaitoa (FAS/IFRS)
-       kokemusta ja osaamista talouden prosesseista (esim. Order-to-Cash, Purchase-to-
Pay, Record-to-Report)
-       tarkkuutta, analyyttisyyttä, joustavuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
-       itseluottamusta ja rohkeutta nostaa asioita esille sekä kommunikointitaitoja
-       tietotekniset taidot: MS Office -ohjelmat, Excel- ja Qlickview-osaaminen, toiminnanohjausjärjestelmät, raportointijärjestelmät
-       suomen ja englannin kielen taitoa
 
Miksi Machinery Oy?
Tarjoamme sinulle mukavan, rennon ja kotoisan työyhteisön suomalaisessa yrityksessä. Yrityksemme ei ole byrokraattinen, vaan nopea päätöksenteko on meillä arkea. Jokapäiväistä työtä ohjaa arvomme, jotka ovat kannattavuus, luottamus, arvostus ja ketteryys. Saat työhösi työyhteisön tuen, hyvän perehdytyksen ja myös mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön. Meillä pärjäät, jos olet mielestäsi sinnikäs, periksiantamaton, huumorintajuinen ja optimistinen työyhteisössä toimija.          

Lisätiedot:  
Täytämme paikan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Jos haluat kuitenkin vielä hetken pohtia hakuasi, niin pidämme haun avoinna tiistaihin 1.5.2018 asti.  

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Talousjohtajamme Alf-Håkan Romar keskiviikkona 25.4.2018 kello 9 – 11 välisenä aikana, p. 044 589 8725. Rekrytoinnista huolehtii ja lisätietoja sinulle antaa myös HR4 Groupin rekrytointikonsultti Tomi Mahlamäki, tomi [dot] mahlamaki [at] hr4 [dot] fi, p. 0503988754.       

Tästä lisätietoja ja linkki hakemukseen

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu suomalainen tekniseen tukkukauppaan ja palveluihin keskittynyt tekevä yritys, jonka liikevaihto on noin €40 miljoonaa. Toimialaamme kuuluvat koneiden ja teknisten tarvikkeiden maahantuonti, myynti, asennus ja korjaus- sekä huoltopalvelut. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa sekä Joensuussa, joissa yhteensä työskentelee noin 90 henkilöä eri tehtävissä.

Machinery Oy:n omistaa nykyisin yksityinen sijoitusyhtiö Preato Capital ja yrityksen johto, joiden tavoitteena on kehittää yrityksen arvoa ja toimintaa pitkällä tähtäimellä. Yrityksen toimintakulttuuria kuvaavat hyvin yrityksessä pitkään vaalitut arvot, joita ovat luottamus, arvostus, kannattavuus ja ketteryys. Tavoitteemme on parantaa suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä palveluillamme ja ratkaisuillamme yhteistyössä pitkäaikaisten asiakkaittemme ja päämiestemme kanssa.