Lasermittaukset, oikaisupalvelut ja karahionnat

Varmista työstökoneesi tarkkuus ja mittatarkat tuotteet. Machineryn palvelut varmistavat asiakkaiden koneiden toimintavarmuuden sekä laaduntuottokyvyn. Vuoden 2014 alusta käytössämme on ollut Renishaw XL80 -lasermittalaite, jolla voidaan mitata paikoitustarkkuutta sekä kulmavirhettä akselilla.

Palvelumme sisältää

  • lasermittaukset
  • vaaitukset
  • geometriset mittaukset ja geometrian säädön
  • mittauspöytäkirja mittaustuloksista
  • karahionnat

Renishaw-lasermittalaite osana laaduntuottokyvyn varmistusta

Renishaw- mittalaite soveltuu niin pienien kuin suurienkin työstökoneiden mittaamiseen. Suurin mitattava liikematka on n. 40m. Mittauksia voidaan toteuttaa säännöllisesti vuosihuoltojen yhteydessä, korjaustoimenpiteiden jälkeen tai kun koneen laaduntuottokyky on heikentynyt.

Mittaustulosten perusteella pystytään parantamaan koneen paikoitustarkkuutta tekemällä muutoksia koneen nousuvirhekompensointi taulukkoon. Lisäksi käytössä XR20-W -lisälaite, joka mahdollistaa paikoitustarkkuuden mittaamisen ja kompensointien tekemisen myös pyörähdysakseleille.

Asiakkaalle luovutetaan mittaustulokset ennen ja jälkeen korjaustoimenpiteiden. Tulokset tallennetaan myös Machina-tietokantaan, jossa ne ovat tallessa myöhempää tarkastelua varten.

Muita tuotteita samasta kategoriasta

Laadunvarmistus ja huoltopalvelut
Laadunvarmistus ja huoltopalvelut